Hallo!

 

Wat is er?

 

Ben je de weg kwijt?

 

Wat wil je doen?

 

> Ik wil Kasper boeken.

> Ik wil meer weten over Kasper.

> Ik wil Kasper zien optreden.

> Ik wil video’s kijken van Kasper.

> Ik wil een vraag stellen aan Kasper.

> Ik wil hier weg.

Kasper van der Laan

Kasper van der Laan is comedian, cabaretier en tekstschrijver.

Kasper is winaar van de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2018 en lid van Comedytrain.

Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. Hij heeft een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld. – Juryrapport Leids Cabaret Festival

Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en origineel en geëngageerd! – Micha Wertheim

Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.Volkskrant

Kasper heeft een origineel gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en unieke manier van vertellen. Zijn blik op de wereld is uniek, zijn observaties doordacht en zijn hersenspinsels origineel. Kasper neemt je mee in zijn belevingswereld. Met zijn eigen logica probeert hij grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse. Hij speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling.

Kasper is veel te zien in comedyclub Toomler in Amsterdam, hij speelt mee in de finalistentour van het Leids Cabaret Festival, hij tourt met Comedytrain en een aantal dubbelprogramma’s langs de Nederlandse theaters en hij duikt op in allerlei comedyshows in het land. Stap voor stap werkt hij toe naar zijn eerste avondvullende voorstelling. Kasper speelde eerder al dubbelprogramma’s met Daniël Arends, Lebbis, Patrick Laureij, Henry van Loon en Martijn Koning. Ook stond hij op Lowlands, de Zwarte Cross en verschillende comedyfestivals in het land.

Kasper schrijft voor Dit Was Het Nieuws en hij is regelmatig te horen in Spijkers met Koppen als lid van het cabaret-team. Tevens is hij een bron van inspiratie als humoristische Inspirational Marketing and Business Guru/Speaker tijdens bedrijfsevenementen en congressen. Eerder was hij o.a. te zien als presentator in het tv programma Rambam (2016) en als comedian in eerste seizoen van het tv programma Padoem Patsss de oneliner show (2015).

Publiekswinnaar Leids Cabaret Festival en verder…

Kasper is winnaar van de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2018. In de fase voorafgaand aan het festival werkte hij o.a. samen met regisseur Pieter Bouwman. Kasper is trots op het resultaat en speelt zijn programma met veel plezier in de finalistentour van het festival. Lees over de finale in de Volkskrant. En nu? Even geduld… Najaar 2019 kun je genieten van zijn eerste avondvullende voorstelling. 

Meer weten? Vind Kasper op Facebook, Instagram of Twitter. Of stuur hem een e-mail.