Hoe kan ik je helpen?

Je hebt hier geklikt, want blijkbaar weet je niet wat je wilt...

Kasper van der Laan

Kasper van der Laan is comedian, cabaretier en tekstschrijver.

Kasper is lid van Comedytrain. Dit seizoen is hij veel te zien in comedyclub Toomler in Amsterdam, tourt hij met Comedytrain en een aantal dubbelprogramma’s langs de theaters én duikt hij op in allerlei comedyshows in het land. Stap voor stap werkt hij stilletjes naar zijn eerste avondvullende voorstelling.

Kasper is regelmatig te horen in radioprogramma Spijkers met Koppen (Vara, Radio 2) als lid van het cabaret-team. Tevens is hij een bron van inspiratie als humoristische Motivational Speaker tijdens bedrijfsevenementen en congressen.

De humor van Kasper laat zich omschrijven als doordacht en verrassend. Zijn observaties zijn origineel en zijn hersenspinsels absurdistisch. Hij speelt graag met je verwachtingen en dat maakt zijn optredens vrij onvoorspelbaar. En een ‘tikkie bizar’ misschien ook wel.

Kasper stond in het voorprogramma van Eric van Sauers en speelde dubbelprogramma’s met o.a. Daniël Arends, Jan Jaap van der Wal, Martijn Koning en Henry van Loon. Hij was eerder al te zien op Lowlands, de Zwarte Cross, het International Comedy Festival Rotterdam en het Utrecht International Comedy Festival.

Kasper schrijft voor een aantal tv- en radioprogramma’s en hij was o.a. te zien als presentator in het tv programma Rambam (VARA) en als comedian in eerste seizoen van het tv programma Padoem Patsss de oneliner show (BNN).

Kasper houdt van pannenkoeken, appelflappen en hardlopen. Hij weet dat dit is een slechte combinatie is.

Meer weten? Vind Kasper op Facebook, Instagram of Twitter. Of stuur hem een e-mail.