De Weg Naar SuccesGeluk

Wil jij méér succes en geluk? Kom naar De Weg Naar SuccesGeluk. Bekijk de speellijst.

powered by Typeform
De SuccesGeluk Methode van Goeroe Kasper van der Laan

Tijdens de corona lockdown heeft Kasper zich verdiept in Succes en Geluk. Hij las meer dan 500 zelfhulpboeken, bekeek meer dan 2.000 websites en volgde meer dan 100 webinars. Hij kwam tot een schokkende ontdekking én vond de Geheime Sleutel voor méér Succes en Geluk. Hij ontwikkelde De SuccesGeluk Methode: In 1.000 stappen naar meer succes én geluk.

Dit najaar in het theater (+ slimme tip!)

Kom dit najaar naar het theater voor een LIVE (spoed)cursus SuccesGeluk van Kasper van der Laan, De SuccesGeluk Goeroe. De speellijst wordt binnenkort gepubliceerd.

Tip: Wees er als eerste bij en ontvang de speellijst in je mail: Meld je hier aan.

Kasper vertelt je de Gouden Regels voor meer succes en geluk die succesvolle mensen geheim proberen te houden.

Denk aan:

  1. De drie I’s: Informeren, Inspireren en motIveren.
  2. De 4 Gouden Pilaren van SuccesGeluk.
  3. De SuccesGeluk Groeiboom.
  4. Méér doen in minder tijd.
  5. De 40 W’s van Succesgeluk.
  6. Minder doen in méér tijd.
  7. De 1200 must-do’s voor meer SuccesGeluk.

Meer over SuccesGeluk

Zelfhulpgoeroes hebben gefaald. De zelfhulpboeken werken niet, charismatische sprekers inspireren niet, gelukscoaches werken niet, het internet barst uit zijn voegen met blogs door ervaringsdeskundigen, mensen rennen van cursus naar workshop naar lezing en zijn nog steeds ongelukkig en onsuccesvol. Waarom? Omdat alle zelfhulpgoeroes er naast zitten. De behoefte aan inzichten, antwoorden en coaching is groot, maar elke oplossing die deze zelfhulpcharlatans bieden laat de zelfhulpzoeker teleurgesteld achter. Kasper geeft antwoord op deze noodkreet en gaat verder waar andere zelfhulpgoeroe hebben gefaald.

Inspirerend, motiverend en hilarisch. 60 minuten aan zelfhulptips van SuccesGeluk Goeroe Kasper en je bent weer helemaal tevreden met jezelf.

Test: Hoe SuccesGelukkig ben ik?