Hallo!

Hulp nodig?

Stuur je vraag naar:
kaspervanderlaan@gmail.com

Motivational Comedy

Optreden op maat? Dat kan! Stuur een e-mail
De weg naar Succesgeluk…

Klaar met de droge kost? Genoeg buzzwords gehoord? Stukje relativering nodig? Kasper komt graag op hilarische wijze uw publiek inspireren en motiveren aan het einde van een congres of evenement.

Afgekeken van de grote motivational sprekers, de inspirerende public speakers, heeft Kasper van der Laan een geweldige keynote speech geschreven, mét bijhorende PowerPoint presentatie natuurlijk.

Hoe bereik je succesgeluk? Hoe word je succesgelukkig? In ‘Succesgeluk’ leg ik u de basisprincipes uit van mijn succesgeluk-methode en help ik u bij het creëren van wat ik noem ‘momenten van succesgeluk’. - Kasper van der Laan

Met een gemiddelde snelheid van 600 slides per uur, geeft Kasper in 20 tot 30 minuten de deelnemers van een evenement alle handvatten mee die ze maar kunnen wensen. Denk aan: je purpose vinden, dromen, visie & missie, omgaan met veranderingen en transities, time-mangement, goals, focus, persoonlijk leidershap, samenwerken, marketing, branding, prioriteiten stellen, trends en ontwikkelingen, omgaan met perfectionisme, uit je comfortzone komen, out of the box denken, gedragsverandering, durven te falen, groei, innovatie, big data, social media en ondernemerschap. En dan raken we alleen nog maar het topje van de ijsberg aan, waar hij over zal spreken.

Daarnaast laat Kasper zijn verhaal aansluiten bij het onderwerp of thema van het event en/of uw organisatie of bedrijf en kan hij ‘op maat’ materiaal schrijven.

Nadat Kasper als afsluiter de boel flink heeft opgeschud, gaan deelnemers van het evenement geïnspireerd en met een grote glimlach aan de borrel.

De kortste omschrijving van wat Kasper doet: Een parodie op keynote speakers. Een parodie op de PowerPoints die managers graag maken met vage verhalen vol wollige taal. Maar vraag je Kasper wat hij precies doet, dan praat hij liever over een 'Disruptive Audience Engaging Experience.'

Deze opdrachtgevers gingen u voor: Milieu Centraal, ASN Bank, Provincie Gelderland, Provincie Drenthe, Bouwend Nederland, Merkle, NS Publieksprijs, Talpa Radio, PMG Open, MWG, Dentsu Aegis, Exterion Media, Gulliver Ondernemersprijs, Jonge Ondernemersprijs Groningen, RAB Radio Advertising Awards.

Motivational Speaker Kasper van der Laan

Foto: “Als je écht succesvol wilt zijn, dan moet je dit soort dalende grafieken niet willen.” – Guru Kasper van der Laan

Kasper boeken? Meer informatie? Neem contact op!
Stuur een e-mail naar: info@bunkertheaterzaken.nl
Of bel: 020 4 899 899 (maandag t/m vrijdag 9 – 17 uur)

Neem contact op en informeer
Over Kasper

Kasper van der Laan is inspirational guru, motivational speaker en cabaretier. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, en is lid van Comedytrain. Hij tourt komend theaterseizoen met zijn voorstelling 1 Kilo langs de Nederlandse theaters. ”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” – de Volkskrant

Pssssst! Ik ben het, Kasper van der Laan.
Luister, binnenkort maak ik de nieuwe speellijst mét extra shows van 1 Kilo bekend.
Tip: Wees er als eerste bij en ontvang de speellijst in je mail.