over kasper
Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch. Kasper van der Laan is cabaretier, stand-upcomedian en tekstschrijver.

Kasper is lid van Comedytrain en winnaar van de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2018. Hij werd door Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2019.

Kasper staat dit seizoen in de theaters met zijn tweede avondvullende voorstelling Warm. Zijn debuutvoorstelling 1 Kilo kijk je nu online.

Kasper heeft een bijzonder gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn ongrijpbare wazige persoonlijkheid. Zijn blik op de wereld is bijzonder, zijn observaties doordacht en zijn warrige hersenspinsels origineel. Kasper neemt je mee in zijn belevingswereld. Met zijn eigen logica probeert hij grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse. Hij speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling.

Kasper staat momenteel met zijn tweede avondvullende voorstelling Warm in de Nederlandse theaters. Zijn debuutvoorstelling 1 Kilo is nu online te zien. Kasper speelt af en toe in comedyclub Toomler in Amsterdam en tourt met Comedytrain On Tour. Af en toe speelt hij bij gelegenheid zijn voorstelling De Weg Naar SuccesGeluk.

Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt. – Volkskrant

Het is een ongrijpbare jongen, die slim laveert tussen vrij traditionele stand-up, meer absurde ingevingen en korte fysieke intermezzo’s. – Parool

Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en origineel en geëngageerd! – Micha Wertheim

Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. Hij heeft een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld. – Juryrapport Leids Cabaret Festival