over kasper
Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch. Kasper van der Laan is cabaretier, stand-upcomedian en tekstschrijver.

Kasper is lid van Comedytrain en winnaar van de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2018. Hij werd door Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2019.

Kasper staat dit seizoen in de theaters met zijn eerste avondvullende voorstelling 1 Kilo (regie door Micha Wertheim) en de tijdelijke voorstelling De Weg Naar SuccesGeluk.

Kasper heeft een bijzonder gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn ongrijpbare wazige persoonlijkheid. Zijn blik op de wereld is bijzonder, zijn observaties doordacht en zijn warrige hersenspinsels origineel. Kasper neemt je mee in zijn belevingswereld. Met zijn eigen logica probeert hij grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse. Hij speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling.

Kasper staat momenteel met zijn eerste avondvullende voorstelling 1 Kilo in de Nederlandse theaters. Ook is hij af en toe te zien in comedyclub Toomler in Amsterdam en tourt hij met de Cabarestafette en Comedytrain On Tour.

Kasper schrijft o.a. voor Dit Was Het Nieuws en was regelmatig te horen in Spijkers met Koppen als lid van het cabaret-team. Tevens is hij een bron van inspiratie als humoristische Motivational Speaker tijdens bedrijfsevenementen en congressen. Eerder was hij o.a. te zien als presentator in het tv programma Rambam (2016) en als comedian in eerste seizoen van het tv programma Padoem Patsss de oneliner show (2015).

 

foto’s
in de media

Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt. – Volkskrant

Het is een ongrijpbare jongen, die slim laveert tussen vrij traditionele stand-up, meer absurde ingevingen en korte fysieke intermezzo’s. – Parool

Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en origineel en geëngageerd! – Micha Wertheim

Als je Kasper op het podium ziet, weet je dat het klopt. Hij heeft een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld. – Juryrapport Leids Cabaret Festival